Тренер Борца Дарко Војводић: Од Анталије ће видјети само терен и теретану

ДАРКО ПАШАГИЋ
Тренер Борца Дарко Војводић: Од Анталије ће видјети само терен и теретану

БАЊАЛУКА - Сви који сматрају да ће моћи да дођу до дреса Борца, а да га прије тога добро не натопе знојем, грдно се варају.

А свима који мисле да 28. јануара у Анталију идемо на одмор обећавам да неће видјети ништа осим терена, теретане и хотелске собе.

Овако се играчима Борца пред почетак припрема обратио шеф стручног штаба Борца Дарко Војводић. Тако им је већ на старту дао до знања да ће бити далеко мање толерантан него у првом дијелу сезоне, а све с циљем да труд крунишу титулом и повратком у Премијер лигу.

- Јесенас сам неке морао понекад да истрпим јер нисам имао довољан број играча. Сада ће бити сасвим другачија прича и не мислим да толеришем ни најмању грешку, као ни било какву недисциплину или нерад. Уколико успијемо да доведемо сва појачања која смо планирали, већ сада ћемо имати практично екипу која ће наредне сезоне играти у Премијер лиги јер не сумњам да ћемо освојити прво мјесто у шампионату Српске. Зато већ сада морате добро да размислите да ли сте или нисте за Борац - нагласио је Војводић.

Присутне играче поздравили су и директор Дејан Лукендић, спортски директор Марко Максимовић те члан Управног одбора Драган Батар.

- У наставку сезоне имамо два циља, да будемо шампиони и да што даље догурамо у Купу БиХ. Ипак, приоритет је повратак у Премијер лигу и све је подређено том циљу. Са наше стране предузели смо све да то урадимо, а на вама је да се на терену покажете у најбољем свјетлу - рекао је Лукендић.

Редове Борца још прије Нове године појачали су Небојша Рунић и Дејан Зарић, све је договорено са Кенаном Тополовићем и Алмедином Зиљкићем, чека се да чисте папире из албанског Љуфертарија добије Немања Јаничић, али Војводић је нагласио да то није крај појачањима.

- Од првог дана не кријемо да је наша жеља повратак Стојана Врањеша и он ће се сигурно вратити у клуб у којем је поникао, у инат душманима. Да ли ће то бити ове зиме, на љето или за годину, најмање је битно, али он ће ускоро поново бити у црвено-плавом дресу. Уз њега очекујем долазак још неколико искусних играча. У Турску ћемо водити 23 играча и три голмана, а сви који се не нађу на списку путника неће бити у комбинацији за прољећне битке - додао је Војводић.

Максимовић је нагласио да још није познато да ли ће члан Борца постати Квинсли Боатенг с обзиром на то да је Олимпија промијенила тренера, па остаје да се види да ли ће нови стратег рачунати на њега.

 

Играчки кадар

На прозивци није било Милоша Жеравице, са којим још није договорен наставак сарадње, а на проби су била двојица некадашњих играча Вождовца, Александар Мирковић и Александар Пајчин. Осим њих, ту су били још Марко Саватовић, Немања Тркуља, Лука Дамјановић, Синиша Дујаковић, Бојан Батар, Александар Радуловић, Милош Чудић, Ђорђе Ћосић, Никола Мазић, Демир Јакуповић, Стефан Дујаковић, Владимир Арсић, Никола Турањанин, Милан Шикањић, Марко Кујунџић, Никола Мојовић, Игор Аничић, Саша Кајкут, Владан Даниловић, Стефан Триван, Делимир Бајић, Бојан Буразор, Армин Маховић, Васо Вуковић, Александар Поповић, Андреј Боснић, Данијел Шунић, Никола Гашић, Абесо, Вук Вујмиловић, Небојша Рунић и Дејан Зарић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана