Sve greške Krupe stale u jednu utakmicu

Darko Pašagić
Sve greške Krupe stale u jednu utakmicu

Banjaluka - Fudbaleri Krupe u jednom od najinteresantnijih duela 19. kola poraženi su na svom terenu od lidera Željezničara sa 2:4.

Gosti sa "Grbavice" vodili su sa 2:0 i 3:1, domaćin je dva puta stizao na gol zaostatka, ali nije imao snage da stigne u ovom susretu bar do boda, koji bi ih još viće približio plasmanu u Ligu za prvaka.

- I prije susreta sam upozoravao svoje igrače da je Željezničar veoma iskusna i kvalitetna ekipa, koja praktično svaku grešku kažnjava i to se i obistinilo na terenu. Igrači iz odbrane su tri puta pogriješili i primili smo tri gola, a kod četvrtog lopta je udarila u ruku kapitena Aleksandar Vukotića i iako nije bilo namjere dosuđen je penal, tako da se bolji rezultat i nije mogao očekivati - naglasio je trener Krupe Slobodan Starčević.

Po njegovim riječima Krupa je za 90 minuta napravila više grešaka nego u prethodnih godinu i po dana koliko se takmiči u Premijer ligi.

- Pomalo je neshvatljivo šta nam se desilo, a preiskusni igrači iz Sarajeva sve su to znalački kažnjavali. Ostaje žal, jer je ostali dio tima odigrao korektno, postigli smo moćnom rivalu dva gola. Slično je bilo i našem prvom duelu u Sarajevu, kada smo poraženi sa 1:4 i tada se mnogo griješilo - nastavio je Starčević.

Ne tražeći alibi kormilar Krupe je naglasio da zamjene na terenu za igrače koji su zimus otišli Irfana Jašarević, Elvira Koljića i Zoran Milutinovića nisu adekvatno odgovorile.

- Momci koji su došli još nisu podigli nivo igre na nivo njihovih prethodnika, ali se nadam da će iz kola u kolo sve bolje funkcionisati - istakao je Starčević.

Vremena za predah nema jer je već u nedjelju derbi sa Borcem na Gradskom stadionu u Banjaluci.

- To će biti direktni okršaj za Ligu za prvaka i očekujem da u ovom susretu budemo pravi. I prije nastavka sezone sam govorio da će nam u preostala četiri kola biti dovoljna dva ili tri boda. Možda i ne bude tako, možda odemo i bez boda među šest najboljih, ali bih volio da se što prije osiguramo - dodao je Starčević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana