Све грешке Крупе стале у једну утакмицу

Дарко Пашагић
Све грешке Крупе стале у једну утакмицу

Бањалука - Фудбалери Крупе у једном од најинтересантнијих дуела 19. кола поражени су на свом терену од лидера Жељезничара са 2:4.

Гости са "Грбавице" водили су са 2:0 и 3:1, домаћин је два пута стизао на гол заостатка, али није имао снаге да стигне у овом сусрету бар до бода, који би их још виће приближио пласману у Лигу за првака.

- И прије сусрета сам упозоравао своје играче да је Жељезничар веома искусна и квалитетна екипа, која практично сваку грешку кажњава и то се и обистинило на терену. Играчи из одбране су три пута погријешили и примили смо три гола, а код четвртог лопта је ударила у руку капитена Александар Вукотића и иако није било намјере досуђен је пенал, тако да се бољи резултат и није могао очекивати - нагласио је тренер Крупе Слободан Старчевић.

По његовим ријечима Крупа је за 90 минута направила више грешака него у претходних годину и по дана колико се такмичи у Премијер лиги.

- Помало је несхватљиво шта нам се десило, а преискусни играчи из Сарајева све су то зналачки кажњавали. Остаје жал, јер је остали дио тима одиграо коректно, постигли смо моћном ривалу два гола. Слично је било и нашем првом дуелу у Сарајеву, када смо поражени са 1:4 и тада се много гријешило - наставио је Старчевић.

Не тражећи алиби кормилар Крупе је нагласио да замјене на терену за играче који су зимус отишли Ирфана Јашаревић, Елвира Кољића и Зоран Милутиновића нису адекватно одговориле.

- Момци који су дошли још нису подигли ниво игре на ниво њихових претходника, али се надам да ће из кола у коло све боље функционисати - истакао је Старчевић.

Времена за предах нема јер је већ у недјељу дерби са Борцем на Градском стадиону у Бањалуци.

- То ће бити директни окршај за Лигу за првака и очекујем да у овом сусрету будемо прави. И прије наставка сезоне сам говорио да ће нам у преостала четири кола бити довољна два или три бода. Можда и не буде тако, можда одемо и без бода међу шест најбољих, али бих волио да се што прије осигурамо - додао је Старчевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана