Шукер дошао по играча Борца?

Г.С.
Шукер дошао по играча Борца?

Бањалука - Једна од највећих фудбалских легенди Хрватске и предсједник тамошњег фудбалског савеза Давор Шукер боравио је у Бањалуци гдје је наводно дошао да гледа једног талентованог фудбалера Борца.

Шукер је чест гост града на Врбасу у којем има добре пријатеље са којима излази у бањалучке кафане и клубове. Он је за петак имао договорен састанак са предсједником Фудбалског савеза БиХ Елведином Бегићем у Сарајеву, али на путу до тамо одлучио је да посјети Бањалуку и мало се проведе. Међутим, изгледа да некадашњих ас Реал Мадрида овог пута није дошао само ради провода. Према информацијама до којих је дошао "Глас Српске" Шукер има пик на једног младог играча Борца са којим се састао. Међутим, у бањалучком клубу су рекли да предсједник хрватског савеза није боравио у клубу и да немају никакве информације о томе да се Шукер интересује за неког њиховог фудбалера. Иначе, прослављени играч је имао фудбалску академију која је престала да ради, али изгледа Шукер и даље има интересовања за младе играче. Да ли ће стварно неког Борчевца одвести у неки европски клуб можда ћемо сазнати већ за двије седмице када би поново требао доћи у Бањалуку. То нам је потврдио Борис Удовичић из ноћног клуба "Драма" у којем се Шукер проводио у четвртак навече.

- Давор је дошао овамо да се види са пријатељима међу којим је и мој кум. Навече у дошли у клуб "Драму" гдје се одлично провео са нама, а ми као прави домаћини су га угостили како доликује. Према информацијама које имам, он ће поново доћи у Бањалуку за два викенда и то са некадашњим саиграчима из Реала, Фернандом Моријентесом и Кристијаном Карембеом. Шукер је одличан човјек, опуштен и весео и колико сам видио баш се лијепо провео код нас - казао је Удовичић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана