Stefan Dujaković se vraća u banjalučki Borac: Ne dolazim da budem statista

Darko Pašagić
Stefan Dujaković se vraća u banjalučki Borac: Ne dolazim da budem statista

Banjaluka - U drugom dijelu sezone dres banjalučkog Borca nosiće i Stefan Dujaković, koji će se tako poslije dvije i po sezone vratiti na Gradski stadion.

Za to vrijeme ovaj 26-godišnjak nosio je dres Slobode iz Mrkonjić Grada, banjalučkog BSK-a i Jedinstva iz Žeravice.

- Sa njim smo postigli usmeni dogovor pa će Dujaković kao i Mahir Karić, Admir Mahović te Danijel Majkić sutra biti predstavljeni kao nova pojačanja Borca - naglasio je vršilac dužnosti šefa stručnog štaba Banjalučana Igor Janković.

Dujaković ne krije oduševljenje što se vraća na Gradski stadion.

- Vjerujem da mogu pomoći ekipi da se ostvari zacrtani cilj, a to plasman u Ligu za prvaka. Nisam došao da budem statista, već da pojačam ekipu. Uz dobro odrađene pripreme sigurno mogu konkurisati za mjesto u startnoj postavi. Drago mi je što se na Gradski stadion vraćaju Borčeva djeca i smatram da je to ispravna politika sadašnje Uprave kluba  - izjavio je Dujaković,  koji je uz navedene klubove igrao još i pola sezone za GOŠK iz Gabele.

Sve je izvjesnije da će Janković i u nastavku sezone sjedjeti na klupi "crveno-plavih".

- Ide se u tom pravcu, a sve bi to trebalo da bude ozvaničen o odmah poslije novogodišnjih praznika. Razgovarao sam sa čelnicima kluba i najvjerovatnije će u i nastavku sezone biti šef stručnog štaba, ali će biti izbrisano ono vršilac dužnosti - nastavio je Janković.

Pomenuta četvorica igrača ne bi trebalo da budu jedina pojačanja Borca u ovom zimskom prelaznom roku.

- Još pregovaramo sa našim nekadašnjim igračem Pericom Ivetićem i vjerujem da smo na dobrom putu da se dogovorimo. U toku su razgovori sa jednim mladim napadačem iz inostranstva i ukoliko postignemo dogovor biće sigurno veliko pojačanje. Njegovo ime još ne želimo da otkrivamo, ali sve će biti poznato u narednih nekoliko dana - dodao je Janković.

Pripreme

Već je poznato da će pripreme banjalučkog Borca početi 10. januara 2018. godine.

- Poslije ljekarskih pregleda i uvodnog dijela rada 22. januara selimo u slovenački Kopar, gdje će boraviti do 3. februara i za to vrijeme odigraćemo tri ili četiri utakmice. Sedam dana kasnije, odnosno 10. februara zakazana je generalna provjera, a rival će nam biti prvoligaš FBiH Metalege iz Jajca - rekao je Janković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana