Srećković ostaje u Radniku, ponude za dvojac

Igor Stanišić, Danijel Radujković
Srećković ostaje u Radniku, ponude za dvojac

Bijeljina - Trener Radnika Mladen Žižović na trenutak može odahnuti, pošto se uprava kluba dogovorila o nastavku saradnje sa Nenadom Srećkovićem, ali bi ga mogla zaboljeti glava ako budu prihvaćene ponude za Besima Šerbečića i Dinu Beširevića.

Srećkoviću je istekao ugovor sa posljednjom utakmicom jesenjeg dijela Premijer lige BiH, ali dogovoreno je da ostane u klubu do ljeta, što je veoma bitno, jer je on bio standardan u prvom timu. Što se tiče Dejana Jankovića, koji je bio u istoj situaciji, sa njim razgovori još traju i uskoro će biti poznato da li ostaje ili ide. Sekretar Bijeljinaca Nebojša Tomić istakao je da za sada nema nikakvih promjena u igračkom kadru, ali moglo bi ih biti pošto su brojni klubovi interesuju za Beširevića i Šerbečića koji su uz golmana Mladena Lučića i Velibora Đurića odigrali najviše utakmica protekle polusezone. Oni su okosnica Radnika i nema sumnje da bi se osjetili njihovi odlasci, ali s druge strane klub bi dobro zaradio.

- Imam mnogo interesovanja za njih dvojicu, ali nismo još ni sa kim konkretno pričali. Ako dođe do toga odredićemo cijene, oni imaju ugovore do ljeta 2019. godine, tako da ne žurimo. Za sada se nismo ništa dovodili, a to će zavisiti od odlazaka i u skladu sa tim ćemo raditi. Plan je da od juniora priključimo sedam-osam igrača da vidimo ko šta može od njih, pa možda nekog prekomandujemo. Imamo sjednicu Upravnog odbora naredne sedmice, prisustvovaće i trener i trudićemo se da ispoštujemo njegove želje. Sješćemo i zajedno donijeti odluke - istakao je Tomić.

Žižovića bi volio da zadrži postojeći igrački kadar i da dovede dva-tri pojačanja da bi ekipa izborila plasman u Ligu za prvaka. Radnik je za sada osmi, a da bi ostvario taj rezultat mora među prvih šest.

Krstajić: Mladi okosnica

Predsjednik Radnika Mladen Krstajić ima puno povjerenje u svog imenjaka na klupi i smatra da je ekipa uradila dobar posao.

- Nama je u jednu ruku drago što igrači iz Radnika idu u veće klubove, a drugu nam je žao što ne možemo da ih zadržimo. Prioritet je da naredne godine dobijemo reflektore i vještačku travu. Cilj nam je da omladinska škola dobije bolje uslove i da stvorimo što veći broj mladih igrača - istakao je Krstajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana