Срећковић остаје у Раднику, понуде за двојац

Игор Станишић, Данијел Радујковић
Срећковић остаје у Раднику, понуде за двојац

Бијељина - Тренер Радника Младен Жижовић на тренутак може одахнути, пошто се управа клуба договорила о наставку сарадње са Ненадом Срећковићем, али би га могла забољети глава ако буду прихваћене понуде за Бесима Шербечића и Дину Беширевића.

Срећковићу је истекао уговор са посљедњом утакмицом јесењег дијела Премијер лиге БиХ, али договорено је да остане у клубу до љета, што је веома битно, јер је он био стандардан у првом тиму. Што се тиче Дејана Јанковића, који је био у истој ситуацији, са њим разговори још трају и ускоро ће бити познато да ли остаје или иде. Секретар Бијељинаца Небојша Томић истакао је да за сада нема никаквих промјена у играчком кадру, али могло би их бити пошто су бројни клубови интересују за Беширевића и Шербечића који су уз голмана Младена Лучића и Велибора Ђурића одиграли највише утакмица протекле полусезоне. Они су окосница Радника и нема сумње да би се осјетили њихови одласци, али с друге стране клуб би добро зарадио.

- Имам много интересовања за њих двојицу, али нисмо још ни са ким конкретно причали. Ако дође до тога одредићемо цијене, они имају уговоре до љета 2019. године, тако да не журимо. За сада се нисмо ништа доводили, а то ће зависити од одлазака и у складу са тим ћемо радити. План је да од јуниора прикључимо седам-осам играча да видимо ко шта може од њих, па можда неког прекомандујемо. Имамо сједницу Управног одбора наредне седмице, присуствоваће и тренер и трудићемо се да испоштујемо његове жеље. Сјешћемо и заједно донијети одлуке - истакао је Томић.

Жижовића би волио да задржи постојећи играчки кадар и да доведе два-три појачања да би екипа изборила пласман у Лигу за првака. Радник је за сада осми, а да би остварио тај резултат мора међу првих шест.

Крстајић: Млади окосница

Предсједник Радника Младен Крстајић има пуно повјерење у свог имењака на клупи и сматра да је екипа урадила добар посао.

- Нама је у једну руку драго што играчи из Радника иду у веће клубове, а другу нам је жао што не можемо да их задржимо. Приоритет је да наредне године добијемо рефлекторе и вјештачку траву. Циљ нам је да омладинска школа добије боље услове и да створимо што већи број младих играча - истакао је Крстајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана