Спалевић вођа напада Славије

Г. А.
Спалевић вођа напада Славије

Источно Сарајево - Након што су екипу Славије свакодневно напуштали играчи из прве поставе, јуче је у Источно Сарајево стигло велико појачање и то њихов бивши играч Дарко Спалевић.

Дрес "соколова" носио је са доста успјеха, био је најбољи стријелац Премијер лиге и у Купу БиХ, а и захваљујући њему квалитетна рјешења куцају на врата.

- За Источно Сарајево ме вежу лијепе успомене и драго ми је да сам опет ту. Са овим људима сам и раније радио и надам се да ће све бити онако како смо се договорили. Разговарао сам и са неколико играча у Србији који су вољни да дођу у Славију. Вјерујем да ћемо имати добру екипу и да премијерлигашки статус клуба неће бити доведен у питање - казао је Спалевић.

У екипи ће наредне сезоне играти везни фудбалер Срђан Грујичић, који је прошле сезоне носио дрес ужичке Слободе. Немања Вејновић је продужио уговор на годину, а са грчким ПАОК-ом је договорено да Немања Картал остане још сезону на позајмици. Уговор је потписао и млади дефанзивац Јован Вујанић, који је стигао из дервентског Текстилца. Такође, у клубу ће остати и голман Младен Лучић. Славија је сарадњу продужила и са Емиром Зебом и Дамиром Ровчанином, а близу потписивања уговора је и млади Марко Митрушић, који је прошао фудбалску школу Црвене звезде. У наредним данима се очекује да се екипи придружи и искусни Иван Јовановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана