Соколови водили само три минута

Горан Андрић
Соколови водили само три минута

Зеница - Да је Славија озбиљно кренула у борбу за опстанак показала је гостујућа утакмица на "Камберовића пољу" у Зеници када су у првом овосезонском гостовању откинули бод новајлији у елити БиХ Младости из Добој Какња (1:1)

Од првог минута видјело се да су "соколови" на терен изашли са јасним планом. Домаћој екипи су препустили теренску иницијативу, организовали јаку одбрану и вребали шансе из контранапада. У 55. минуту Стефан Барић одлично је пресјекао лопту на средини терена, истрчао контру, упослио искусног Дарка Спалевића који је мајсторски упослио Дамира Ровчанина коме није било тешко да постигне свој други овосезонски погодак за вођство Славије. Радост "соколова" трајала је свега три минута, јер је Харис Дилавер послао лопту иза леђа голмана Славије Младена Лучића. "Плаво-бијели" су до краја сусрета могли до читавог плијена, али на њихову жалост Емир Зеба, Ровчанин и Семир Ђип нису искористили прилике у којима су се нашли. Од 85. минуте имали су и играча више, јер је Алдин Шишић добио други жути картон и морао је прије истека регуларног тога сусрета да напусти игру.

- Мислим да ћемо временом бити уигранији, а самим тим и бољи и то показује свака утакмица. Сусрет у Зеници је био доста изједначен. И једна и друга екипа су имале периоде игре када су доминирале. Када све сагледамо, можда је ово најреалнији исход. Нама је битно што још увијек не знамо за пораз и то желимо да одржимо што дуже, а у наредном колу вријеме је за три бода са којима би потврдили добар првенствени старт - нагласио је везни фудбалер Славије Емир Зеба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана