Sokolovi u rezultatskoj krizi

G. A.
Sokolovi u rezultatskoj krizi

Istočno Sarajevo - Fudbaleri Slavije najavljivali su pobjedu protiv Mladosti iz Velike Obarske u Foči u devetom kolu Premijer lige BiH, ali su poslije slabe igre i svega nekoliko poluprilika morali da se zadovolje jednim bodom.

Do reprezentativne pauze "sokolovi" su ostvarili tri pobjede i tri remija, a poslije toga krenula su nizbrdo pa su u posljednja tri kola uslijedila dva poraza i jedan remi. Posljednja u nizu, utakmica protiv Mladosti iz Velike Obarske pokazala je da se Slavija nalazi u krizi.

- Jednostavno nismo zaslužili da pobijedimo. Moramo biti presrećni sa ovim bodom. Igra nije bila na zadovoljavajućem nivou, bilo je dosta grešaka. Nedostaje nam i nekoliko igrača, teren je bio loš ali mi smo glavni krivci. Ušli smo u krizu i nadam se da ćemo iz nje što prije izaći - rekao je šef stručnog štaba Slavije Dragan Radović.

Imao je strateg "sokolova" problema sa sastavljanjem tima i pred ovu utakmicu. Odranije je bilo poznato da zbog povrede neće igrati Igor Lambulić i Duško Radosavljević, te zbog tri žuta kartona Milutin Ivanović, a onda se na posljednjem treningu povrijedio i Miljan Govedarica.

- Nedostaje nam nekoliko igrača koji su izuzetno značajni za našu igru. Kada je bilo najpotrebnije nismo imali igrače, koji će ući sa klupe i unijeti živosti u igru i donijeti promjene nabolje. Lambulić je počeo trenirati i njegov povratak će nam mnogo značiti - poručio je Radović.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana