Соколови у резултатској кризи

Г. А.
Соколови у резултатској кризи

Источно Сарајево - Фудбалери Славије најављивали су побједу против Младости из Велике Обарске у Фочи у деветом колу Премијер лиге БиХ, али су послије слабе игре и свега неколико полуприлика морали да се задовоље једним бодом.

До репрезентативне паузе "соколови" су остварили три побједе и три ремија, а послије тога кренула су низбрдо па су у посљедња три кола услиједила два пораза и један реми. Посљедња у низу, утакмица против Младости из Велике Обарске показала је да се Славија налази у кризи.

- Једноставно нисмо заслужили да побиједимо. Морамо бити пресрећни са овим бодом. Игра није била на задовољавајућем нивоу, било је доста грешака. Недостаје нам и неколико играча, терен је био лош али ми смо главни кривци. Ушли смо у кризу и надам се да ћемо из ње што прије изаћи - рекао је шеф стручног штаба Славије Драган Радовић.

Имао је стратег "соколова" проблема са састављањем тима и пред ову утакмицу. Одраније је било познато да због повреде неће играти Игор Ламбулић и Душко Радосављевић, те због три жута картона Милутин Ивановић, а онда се на посљедњем тренингу повриједио и Миљан Говедарица.

- Недостаје нам неколико играча који су изузетно значајни за нашу игру. Када је било најпотребније нисмо имали играче, који ће ући са клупе и унијети живости у игру и донијети промјене набоље. Ламбулић је почео тренирати и његов повратак ће нам много значити - поручио је Радовић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана