Slobodan Starčević, trener Krupe: „Pobjedu“ iz svlačionice nismo potvrdili na terenu

D. P.
Slobodan Starčević, trener Krupe: „Pobjedu“ iz svlačionice nismo potvrdili na terenu

Banjaluka - Fudbaleri Krupe neočekivano nisu došli do cijelog plijena u duelu sa GOŠK-om, igrajući neriješeno, 1:1. Iako se očekivalo da će izabranici Slobodana Starčevića nastaviti sjajnu seriju u kojoj su u posljednja četiri kola osvojili deset bodova, tim iz Gabele, predvođen novim kormilarom Feđom Dudićem, stigao je do boda.

Poslije nekoliko sjajnih prilika Krupa je stigla do prednosti u 71. minutu golom „rezerviste“ Nusmira Fajića, a šest minuta kasnije izjednačio je još jedan fudbaler koji je ušao sa klupe, Luka Anković. 

- I prije meča sam govorio da su najteže utakmice iz kojih su bodovi unaprijed upisani. Tako je bilo i ovog puta. Pobjedu smo upisali praktično u svlačionici, ali tako nije bilo na terenu - naglasio je šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević.

On je istakao da je njegova ekipa sa tri boda iz ovog meča bila praktično na pragu Lige za prvaka, a sada ostaje da se bori za plasman među šest.

- U posljednjem jesenjem kolu gostujemo kod Mladosti, a onda nas na proljeće očekuje pravi pakao. U preostala četiri kola smo domaćini „Želji“ i Sarajevu, a gostujemo kod Borca i Širokog Brijega. Ipak, sve držimo u svojim rukama - dodao je Starčević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana