Слободан Старчевић, тренер Крупе: „Побједу“ из свлачионице нисмо потврдили на терену

Д. П.
Слободан Старчевић, тренер Крупе: „Побједу“ из свлачионице нисмо потврдили на терену

Бањалука - Фудбалери Крупе неочекивано нису дошли до цијелог плијена у дуелу са ГОШК-ом, играјући неријешено, 1:1. Иако се очекивало да ће изабраници Слободана Старчевића наставити сјајну серију у којој су у посљедња четири кола освојили десет бодова, тим из Габеле, предвођен новим кормиларом Феђом Дудићем, стигао је до бода.

Послије неколико сјајних прилика Крупа је стигла до предности у 71. минуту голом „резервисте“ Нусмира Фајића, а шест минута касније изједначио је још један фудбалер који је ушао са клупе, Лука Анковић. 

- И прије меча сам говорио да су најтеже утакмице из којих су бодови унапријед уписани. Тако је било и овог пута. Побједу смо уписали практично у свлачионици, али тако није било на терену - нагласио је шеф стручног штаба Крупе Слободан Старчевић.

Он је истакао да је његова екипа са три бода из овог меча била практично на прагу Лиге за првака, а сада остаје да се бори за пласман међу шест.

- У посљедњем јесењем колу гостујемо код Младости, а онда нас на прољеће очекује прави пакао. У преостала четири кола смо домаћини „Жељи“ и Сарајеву, а гостујемо код Борца и Широког Бријега. Ипак, све држимо у својим рукама - додао је Старчевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана