Slišković osuo paljbu po sudijama i savezu

Glas Srpske
Slišković osuo paljbu po sudijama i savezu

Mostar - Po okončanju nevjerovatnog derbija između Zrinjskog i Željezničara (3:3) strateg Mostaraca Blaž Slišković osuo je paljbu po sudijama i FS.

Bio je ogorčen dešavanjima na terenu, pogotovo činjenicom da je akcija kod drugog gola Željezničara započeta iz ofsajda i da penal koji je prethodio trećem golu gostiju nije postojao.

- Kod mojih igrača je proradio inat zahvaljujući nekim odlukama "svemiraca". Usporedićemo ovaj penal u odnosu na prekršaj na Nemanji Bilbiji protiv GOŠK-a. Ne može tebi kao glavnom sudiju pomoćnik donositi odluku. I jedan i drugi treba da odgovaraju za ovo što su napravili. Nije to "Želji" donijelo bodove, hvala Bogu da nije. Da je ostalo 0:2, tako bi i ostalo vjerovatno do kraja, ali kod 0:3 proradio je i inat. Zaslužili smo neriješeno zbog volje, želje i truda. Prozivam savez i sudijsku organizaciju, jer oni ne žele napredak. Kad budem išao na "Grbavicu" i da imam 50-50 suđenje, koje i oni očekuju ovdje, onda ću fudbal smatrati kvalitetnim. Neka me suspenduju 100 godina. Za njih sam Bog i po imenu i po onom što doprinosim fudbalu - rekao je Slišković.

Gosti su do 89. minuta imali prednost od 3:0, ali je Zrinjski izjednačio i finiš prvenstva učinio zanimljivijim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana