Slavija pokušava da zaokruži igrački kadar

Agencije
Slavija pokušava da zaokruži igrački kadar

Istočno Sarajevo - Fudbaleri Slavije iz Istočnog Sarajeva počeli su sa pripremama za narednu sezonu, a uporedo sa radom na terenu čelnici “sokolova” pokušavaju da zaokruže igrački kadar.

Tako već nekoliko posljednjih dana sa Slavijom trenira i jedan od najkvalitetnijih igrača Glasinca sa Sokoca, Stefan Arbinja (21), a uz njega još nekoliko mladih fudbalera pokušava da se nametne struci “plavo-bijelog” tima. Među njima je i nekadašnji omladinac beogradske Crvene zvezde Stefan Ćosić.

Iako su u upravi “sokolova” nastojali da zadrže najveći dio igračkog kadra iz prethodne sezone, u tome nisu uspjeli jer je jedan dio fudbalera već odlučio da napusti klub.

Iz Slavije je otišao Marko Milenković, koji je prešao u ekipu Rudeša iz Zagreba, člana Prve lige Hrvatske, a nakon njega na odlazak se odlučio i iskusni defanzivac Slađan Antić. Nekadašnji prvotimac banjalučkog Borca i Radnika iz Bijeljine odlučio je da prihvati ponudu Jedinstva iz Bihaća i u narednoj sezoni će nositi dres ekipe koju odnedavno trenira Vlado Jagodić.

Prije Antića, još dva nekadašnja fudbalera Slavije su prešla u Jedinstvo, odranije je tu Duško Radosavljević, a tu je od ove sezone i Momir Zečević. Svi zajedno nalaze se na Jahorini, gdje Bišćani odrađuju pripreme za narednu sezonu Prve lige FBiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana