Славија покушава да заокружи играчки кадар

Агенције
Славија покушава да заокружи играчки кадар

Источно Сарајево - Фудбалери Славије из Источног Сарајева почели су са припремама за наредну сезону, а упоредо са радом на терену челници “соколова” покушавају да заокруже играчки кадар.

Тако већ неколико посљедњих дана са Славијом тренира и један од најквалитетнијих играча Гласинца са Сокоца, Стефан Арбиња (21), а уз њега још неколико младих фудбалера покушава да се наметне струци “плаво-бијелог” тима. Међу њима је и некадашњи омладинац београдске Црвене звезде Стефан Ћосић.

Иако су у управи “соколова” настојали да задрже највећи дио играчког кадра из претходне сезоне, у томе нису успјели јер је један дио фудбалера већ одлучио да напусти клуб.

Из Славије је отишао Марко Миленковић, који је прешао у екипу Рудеша из Загреба, члана Прве лиге Хрватске, а након њега на одлазак се одлучио и искусни дефанзивац Слађан Антић. Некадашњи првотимац бањалучког Борца и Радника из Бијељине одлучио је да прихвати понуду Јединства из Бихаћа и у наредној сезони ће носити дрес екипе коју однедавно тренира Владо Јагодић.

Прије Антића, још два некадашња фудбалера Славије су прешла у Јединство, одраније је ту Душко Радосављевић, а ту је од ове сезоне и Момир Зечевић. Сви заједно налазе се на Јахорини, гдје Бишћани одрађују припреме за наредну сезону Прве лиге ФБиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана