Скупштина Дрине одгођена за наредни понедјељак: Костићу везане руке без управе

Драго Гајић
Скупштина Дрине одгођена за наредни понедјељак: Костићу везане руке без управе

Зворник - Скупштина зворничке Дрине, која је требало да буде одржана у понедјељак и која је требало да ријеши нагомилане проблеме који муче клуб дуже вријеме, одгођена је за идућу седмицу.

Предсједник Скупштине клуба Мирко Милошевић у кратком саопштењу обавијестио је да је сједница одгођена из објективних разлога. Како незванично сазнајемо, до одгађања сједнице дошло је јер нису припремљени извјештаји о раду и финансијском пословању клуба. Тако се настављају проблеми у бившем премијерлигашу из Зворника, који су настали већ крајем прошлог првенства. Предсједник клуба Јеленко Васић и спортски директор Милан Ђокић су поднијели оставке, а тренер Миле Лазаревић је напустио клуб. Након тога десет играча је отишло из Зворника, што је умногоме ослабило екипу пред нову сезону у Првој лиги РС. Да би се зауставио суноврат клуба и отјерали црни облаци који пријете гашењем једног од наших најтрофејнијих клубова, за тренера је постављена легенда клуба Ацо Костић који је имао основни задатак да започне припреме које су касниле двадесетак дана.

- Ситуација је заиста тешка. Од играча који су носили дрес прошле године остала су тројица стандардних и неколико њих са мањом минутажом. Био сам принуђен да позовем наше јуниоре и кадете на тренинге, који се отежано одвијају. У клубу се нико од чланова управе у оставци не појављује. Скупштина је требало да изабере нову управу и постави тренера, али ето одгођена је за седам дана, а вријеме пролази. Мени су руке везане јер не могу разговарати са евентуалним појачањима која су нам неопходна - рекао је Костић.

Једино свијетло у Дринином мрачном тунелу су играчи који свакодневно тренирају и играју пријатељске утакмице. Сви они показују да имају талента, али ће им требати још искуства да понесу терет прволигашких утакмица.

На почетку са Звијездом

Прва лига Републике Српске почеће 12. августа, а Дрина ће у првом колу дочекати најозбиљнијег кандидата за прво мјесто Звијезду 09. Тако ће нови стратег тима из Етно-села Станишићи Миле Лазаревић играти против свог дојучерашњег клуба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана