Skupština Bokserskog saveza RS zakazana za 14. mart

D. P.
Skupština Bokserskog saveza RS zakazana za 14. mart

Banjaluka - Na sjednici Izvršnog odbora Bokserskog saveza Republike Srpske održanoj u Dubravama kod Brčkog dogovoreno je da Skupština BS RS bude održana 14. marta u 13 časova u Banjaluci.

- Ona će biti izbornog karaktera i neaktivni članovi biće zamijenjeni novima, jer je potrebna "svježa krv" pošto se sav sport, pa i boks, nalazi u teškoj novčanoj situaciji - naglasio je član Izvršnog odbora Bokserskog saveza RS i počasni predsjednik Slavije Dragan Batar.

Na ovom sastanku razgovor se vodio i o neodržanom revanšu finala Kupa Republike Srpske.

- Dogovoreno je da Radnik doputuje na revanš Slaviji čim bude malo bolja situacija u bijeljinskom klubu. Odlučili smo da Liga mladih Republike Srpske počne sredinom aprila. Za sve klubove ovo je veoma važno takmičenje, jer kroz njega mladi bokseri stiču iskustvo u ringu - nastavio je Batar.

BS RS trebalo bi da bude domaćin prvenstava BiH u mlađim kategorijama.

- Do Skupštine u Banjaluci klubovi treba da se izjasne žele li da budu organizatori pojedinačnih prvenstava BiH za mlade i kojeg. Na ovoj sjednici 14. marta donijećemo odluku i kada će biti pojedinačni šampionat Srpske za seniore. Situacija je teška, ali moramo početi da održavamo redovna takmičenja u svim starosnim kategorijama, jer ako toga ne bude, može biti samo još gore - dodao je Batar.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana