Широки тројкама добило Младост

Слободан Дакић
Широки тројкама добило Младост

Мркоњић Град - Кошаркаши Младости нису успјели да приреде изненађење у четвртом колу Лиге 4 БиХ и доживјели су пораз на свом терену од Широког резултатом 66:78.

Гости су тако остали једина непоражена екипа у шампионату док је Мркоњићанима ово био трећи неуспјех. Питање побједника у овом мечу ријешено је у трећој четвртини коју су Широкобријежани ријешили у своју корист резултатом 22:10, што домаћи играчи нису успјели да надокнаде.

Тренер Младости Горан Сладојевић био је незадовољан издањем својих кошаркаша у другом полувремену.

- У првој и другој четвртини добро смо играли и на почетку треће четвртине имали предност од седам поена. Међутим, због недостатка енергије у одбрани нисмо успјели да зауставимо Тонија Катића који је постигао три везане тројке и донио предност гостима. То је на крају и пресудило утакмицу. У посљедњих десет утакмица нисмо успјели да се вратимо у утакмицу мада смо три минута прије краја утакмице пришли на шест поена заостатка, али више нисмо могли - изјавио је Сладојевић.

Кошаркаши Младости у овом мечу играли су без младог плејмејкера Ђорђа Алексића који се налази са јуниорском репрезентацијом БиХ на турниру у Њемачкој. Послије ове утакмице екипу Младости идућег викенда очекује нови тежак задатак пошто гостује Игокеи у Лакташима док ће Спарси угостити Широки.

Лига 4 БиХ

1. Широки  4        4        0        310:259        8

2. Игокеа    4        3        1        278:227        7

3. Младост 4        1        3        254:315        5

4. Спарс     4        0        4        246:287        4

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана