Широки прејак за Борац

klix.ba
Широки прејак за Борац

У оквиру 27. кола Премијер лиге данас је одиграно пет утакмица са почетком у 16:30.

 

Славили су Широки Бријег, Сарајево, Славија и Радник. Звијезда и Рудар одиграли су меч без голова, преноси Кlix.baба.

НК Широки Бријег - ФК Борац 3:0

Тим с Пецаре одлично је одиграо прво полувријеме и на паузу отишао са високих 3:0. Широки Бријег је повео већ у 11. минути голом Њагнера. Асистент је био Закарић. У 30. минути Закарић је поново урадио већи дио посла. Додао је лопту Пеки који је шутирао, лопта се одбила од Грујића и ушла у гол Борца. Био је то аутогол, али и 2:0 за Широкобријежане. Марић је резултат повисио на 3:0 у 40. минути.

НК Травник - ФК Сарајево 2:3

Упркос покушајима, Бордо тим није успио доћи до жељеног гола у првом полувремену. Травник је преко Нермина Варупе повео 1:0 у 23. минути. У 50. минути Дуповац добија црвени картон јер је оборио Дудића који је ишао према голу. То није спријечило тим с Кошева да у 60. минути изједначи резултат на 1:1. Велкоски је постигао пети гол у Премијер лиги. У 79. минути Стојчев доводи Сарајево у предност од 1:2, да би већ у 83. минути та предност била повећана на 1:3. Стријелац је био Билбија. Но, Травник узвраћа у 84. минути и преко Садиковића смањује резултат на 2:3.

ФК Славија - ФК Леотар 3:0

Славија се данас борила лавовски не би ли била на корак ближе до спаса од испадања. Труд се исплатио у 17. минути када је Лемез постигао гол за водство тима из Лукавице. Леотар је тиме изгубио све шансе за останак у лиги. Славија у 56. минути остаје с играчем мање, али ипак у 65. минути постиже још један гол за 2:0. Стријелац је био Радовановић. Пред сами крај меча, у 85. минути, Славија повећава водство на 3:0.

ФК Радник Б. - ФК Олимпик 2:1

Тим из Бијељине водио је 2:0 у првом полувремену. Први гол постигао је Хасановић у 12. минути, а други Обрадовић у 35. минути. Олимпик је смањио резултат на 2:1 у 58. минути када је Зец затресао противничку мрежу.

НК Звијезда - ФК Рудар П. 0:0

У Градачцу данас није било голова. Звијезда је имала неколико прилика, али се Рударова мрежа није затресла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана