Šerbečić nikuda ne ide iz Radnika

Igor Stanišić
Šerbečić nikuda ne ide iz Radnika

Bijeljina - Besim Šerbečić ima ugovor sa Radnikom do ljeta 2019. godine i za sada od njegovog odlaska u Standard iz Liježa nema ništa.

Naglasio je ovo direktor Radnik Nebojša Tomić želeći da prekine nagađanja da talentovani fudbaler, koji još nije napunio 20 godina, prelazi u renomirani belgijski klub.

- Šerbečić je veliki potencijal što je dokazao u posljednjoj godini kada je izrastao u zrelog defanzivca sa odličnim karakteristikama, a i ne čudi poziv selektora reprezentacije BiH Roberta Prosinečkog za američku turneju. Za sada je on igrač Radnika, a sve spekulacije o njegovom eventualnom odlasku nemaju smisao - istakao je Tomić.

Za to vrijeme iza fudbalera Radnika je već sedmica napornog rada sa ciljem da se što spremnije dočeka nastavak prvenstva 17. februara.

- Sedmi dan smo u kontinuiranom radu. Vrijeme nam za sada ide naruku, a ono što je najvažnije je da igrači odlično podnose naporne treninge. Vidi se da su se svi pridržavali individualnih treninga, tako da sada sa lakoćom obavljaju sve postavljene zadatke - naglasio je šef stručnog štaba Radnika Mladen Žižović.

Bijeljinci su u zimskoj pauzi ostali bez Davora Arnautovića koji je prešao u Zvijezdu 09, Dejanu Jankoviću je istekao ugovor i pregovora sa jednim grčkim drugoligašem, dok se Zvonimir Blajić poslije šestomjesečne pozajmice vratio u Zrinjski.

- Ostali smo bez tri važne karike, ali šta je tu je. Da bi nadomjestili njihov odlazak moramo se dobro pojačati. Na tom polju za sada nema još ništa, ali smo u pregovorima sa nekoliko fudbalera. Biće teško pronaći prava pojačanja, ali vjerujem da ćemo ekipu kompletirati do polaska za Crnu Goru 28. januara - dodao je Žižović.

Prva provjera

Fudbaleri Radnika imaće prvu provjeru 24. januara protiv prvoligaša FBiH Orašja. Planirano je da se tri dana kasnije, praktično uoči samog polaska na drugi dio priprema u Crnu Goru odigra još jedan kontrolni susret, ali za sada ime protivnika još nije poznato.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana