Шербечић никуда не иде из Радника

 Шербечић никуда не иде из Радника 16.01.2018 14:42 | Игор Станишић

Бијељина - Бесим Шербечић има уговор са Радником до љета 2019. године и за сада од његовог одласка у Стандард из Лијежа нема ништа.

Нагласио је ово директор Радник Небојша Томић желећи да прекине нагађања да талентовани фудбалер, који још није напунио 20 година, прелази у реномирани белгијски клуб.

- Шербечић је велики потенцијал што је доказао у посљедњој години када је израстао у зрелог дефанзивца са одличним карактеристикама, а и не чуди позив селектора репрезентације БиХ Роберта Просинечког за америчку турнеју. За сада је он играч Радника, а све спекулације о његовом евентуалном одласку немају смисао - истакао је Томић.

За то вријеме иза фудбалера Радника је већ седмица напорног рада са циљем да се што спремније дочека наставак првенства 17. фебруара.

- Седми дан смо у континуираном раду. Вријеме нам за сада иде наруку, а оно што је најважније је да играчи одлично подносе напорне тренинге. Види се да су се сви придржавали индивидуалних тренинга, тако да сада са лакоћом обављају све постављене задатке - нагласио је шеф стручног штаба Радника Младен Жижовић.

Бијељинци су у зимској паузи остали без Давора Арнаутовића који је прешао у Звијезду 09, Дејану Јанковићу је истекао уговор и преговора са једним грчким друголигашем, док се Звонимир Блајић послије шестомјесечне позајмице вратио у Зрињски.

- Остали смо без три важне карике, али шта је ту је. Да би надомјестили њихов одлазак морамо се добро појачати. На том пољу за сада нема још ништа, али смо у преговорима са неколико фудбалера. Биће тешко пронаћи права појачања, али вјерујем да ћемо екипу комплетирати до поласка за Црну Гору 28. јануара - додао је Жижовић.

Прва провјера

Фудбалери Радника имаће прву провјеру 24. јануара против прволигаша ФБиХ Орашја. Планирано је да се три дана касније, практично уочи самог поласка на други дио припрема у Црну Гору одигра још један контролни сусрет, али за сада име противника још није познато.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица