Семјон Милошевић напустио Иран

Чедомил Муцовић
Семјон Милошевић напустио Иран

ТРЕБИЊЕ - Иако је прије неколико дана објављена вијест да је Семјон Милошевић (30) потписао уговор са иранским друголигашем Aлуминиј Хормозганом из Бандар Aбаса, од тог трансфера неће бити ништа.

Стамени дефанзивац се вратио у Требиње, али неће поново обући дрес Леотара. Иако је уговор већ био потписан, раскинут је послије само неколико дана, а о разлозима Милошевић каже:

- Много ствари ми се није свиђало, а највише то што сам од десет ноћи, колико сам провео у Ирану, више од пет провео ван хотела због јаких земљотреса, а два земљотреса су била тако јака да су попуцали зидови у собама. Клуб се такмичи у Другој лиги. Има веома амбициозног предсједника, који је клуб у кратком времену провео кроз неколико рангова такмичења, а имали су амбицију за пласман у Прву лигу.

Послије пропалог трансфера у иностранство Милошевић ће у Требињу сачекати прелазни рок и покушаће да нађе нови инострани ангажман.

- Захвалан сам људима из Леотара што су ми омогућили да остварим инострани ангажман, али су ми рекли и да због очувања идентитета клуба не могу да се вратим у Леотар ако нешто не прође добро. Поштујем њихову одлуку и мени остаје да сачекам зиму и да покушам у некој новој средини. Није лако пустити играча усред првенства, не само Леотару, већ ниједан клуб у БиХ нема такав играчки кадар да то поднесе. Леотару желим све најбоље и надам се да ће ове сезоне остварити добре резултате, а сљедеће још боље - каже Милошевић.

О стању у требињском премијерлигашу Милошевић каже:

- Период који сам провео у Леотару је период са пуно осцилација, до доласка Борчета Средојевића на клупу. Проблем је што код нас људи све желе преко ноћи и велики смо мегаломани, као да се нико други не такмичи осим нас. За добар резултат је потребно вријеме, потпуно разумијевање и прави стручњак, каквог Леотар сада има. У идућем периоду доста тога ће зависити од тога да ли ће Средојевић остати у Леотару, и кад остане, он ће сигурно имати одријешене руке по свим питањима. Само у том случају и уз добру финансијску подршку, какву Леотар тренутно има, можемо се у скоријем времену надати повратку клуба у врх бх. фудбала. И у неко од европских такмичења. 

Каријера

Семјон Милошевић је у досадашњој каријери наступао за много клубова. Играо је за Сутјеску из Никшића, Модрича Максиму, Леотар, Олимпик Баку (Aзербејџан), Зрињски, Посушје, Сарајево и пољску Краковију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана