Savo Milošević “navija” za Mladena Krstajića: Poslije analize o statusu selektora

Agencije
Savo Milošević “navija” za Mladena Krstajića: Poslije analize o statusu selektora

Beograd - Potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević ne bi imao ništa protiv da Mladen Krstajić ostane selektor Srbije, ali kaže da će toj odluci prethoditi iscrpna analiza rezultata na Mundijalu.

Ovo je prva zvanična informacija iz FSS po povratku “orlova” iz Rusije, jer se niko, počevši od igrača, preko selektora, do čelnika nije oglasio od 28. juna kada je ekspedicija Srbije stigla u Beograd.

Milošević je demantovao da je bilo ko osim Krstajića imao uticaj na izbor igrača i taktike.

- Čuo sam i ja razne priče po “čaršiji”, o raznim spoljnim faktorima, ali lično mogu da garantujem da mu nije niko drugi sastavljao tim. Iz prostog razloga jer sam sve vreme bio prisutan, a i znam koliko je nezgodan o tom pitanju, isto koliko i ja. Jesmo mi pričali i konsultovali, ali je uvek njegova bila poslednja. Da li je sve bilo kako treba, analiziraćemo u narednim sedmicama. Ne bih imao ništa protiv da Mladen ostane selektor, posle ogromnog iskustva ovog leta, a i ja sam se oduvek, dok sam obavljao i funkciju direktora, zalagao da imamo kontinuitet jer bez dugoročnosti i planiranja nema rezultata - rekao je Milošević.

Zacrtano u rezultatskom smislu nije ispunjeno, jer je cilj bio plasman u osminu finala.

- Nisam ni razočaran, nisam ni oduševljen, a svakako da ne mogu da budem ravnodušan. Moj odgovor se nalazi negde na sredini, između tri spomenute stvari. Bilo je dobrih stvari, bilo je i onih manje dobrih, ali, generalno gledano, mora se reći da je cilj bio da se prođe grupa. Isto tako, mora se istaći i da su postojali objektivni razlozi zašto nismo prošli dalje - rekao je Milošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana