Саво Милошевић “навија” за Младена Крстајића: Послије анализе о статусу селектора

Агенције
Саво Милошевић “навија” за Младена Крстајића: Послије анализе о статусу селектора

Београд - Потпредсједник Фудбалског савеза Србије Саво Милошевић не би имао ништа против да Младен Крстајић остане селектор Србије, али каже да ће тој одлуци претходити исцрпна анализа резултата на Мундијалу.

Ово је прва званична информација из ФСС по повратку “орлова” из Русије, јер се нико, почевши од играча, преко селектора, до челника није огласио од 28. јуна када је експедиција Србије стигла у Београд.

Милошевић је демантовао да је било ко осим Крстајића имао утицај на избор играча и тактике.

- Чуо сам и ја разне приче по “чаршији”, о разним спољним факторима, али лично могу да гарантујем да му није нико други састављао тим. Из простог разлога јер сам све време био присутан, а и знам колико је незгодан о том питању, исто колико и ја. Јесмо ми причали и консултовали, али је увек његова била последња. Да ли је све било како треба, анализираћемо у наредним седмицама. Не бих имао ништа против да Младен остане селектор, после огромног искуства овог лета, а и ја сам се одувек, док сам обављао и функцију директора, залагао да имамо континуитет јер без дугорочности и планирања нема резултата - рекао је Милошевић.

Зацртано у резултатском смислу није испуњено, јер је циљ био пласман у осмину финала.

- Нисам ни разочаран, нисам ни одушевљен, а свакако да не могу да будем равнодушан. Мој одговор се налази негде на средини, између три споменуте ствари. Било је добрих ствари, било је и оних мање добрих, али, генерално гледано, мора се рећи да је циљ био да се прође група. Исто тако, мора се истаћи и да су постојали објективни разлози зашто нисмо прошли даље - рекао је Милошевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана