Саво Милошевић: Турнир пун погодак

Игор Станишић
Саво Милошевић: Турнир пун погодак

Бијељина - Турнир пријатељства је већ прве године показао сву своју снагу, али и потребу да се на једном месту окупе млађе категорије екипа из цијелог региона које су некада играле заједничку лигу.

Довољно је на једном месту видети како се после напорних утакмица друже дечаци из клубова са простора некадашње Југославије па да се констатује да је турнир био пун погодак.

Изјавио је ово прослављени српски фудбалер Саво Милошевић, који је организатор овог догађаја у Бијељини. Честитке стижу са свих страна, што је уједно и велика обавеза да већ наредне године оду корак даље.

- Реакције су фантастичне. Доста људи из фудбалског света је знало за моју идеју, али док се нешто не покрене, увек постоји сумња како ће све тећи. Ипак, све време био сам сигуран да ће идеја бити препозната од свих клубова у региону и да ће се радо одазвати позиву. Тако је и било. Сада све тече и изнад наших очекивања. Хвала свима на труду који су уложили у организацију и свим гостима. Веома смо поносни на амбијент који имамо овде. А, колико видим, све екипе су презадовољне што се уопште дешава једна оваква манифестација - рекао је Милошевић.

Многобројни асови су од почетка Турнира пријатељства својим присуством дали подршку идеји.

- Стварно имамо велики број гостију којима сам захвалан што су, пре свега, подржали турнир, а затим га и увеличали својим присуством. Између осталог, посетили су нас Драган Ћирић, Иван Томић, Горан Пандуровић. Затим ту су били Мусемић, па онда Радмило Михајловић, легендарни играч "Жеље" из Сарајева и касније Бајерна. Према учесницима, нашим гостима, али и фудбалу уопште, имамо обавезу да овај турнир постане традиција, а учинићемо све да га сваке године подигнемо на виши ниво - казао је Милошевић.

Полуфиналисти

Црвена звезда, Динамо и ОФК Београд су се прикључили Олимпији, која је већ послије другог кола изборила пласман у полуфинале. У борби за финале данас играју Олимпија - ОФК Београд (15) и Црвена звезда - Динамо (16.30). Финале и завршетак турнира је у суботу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана