Саша Кондић нови предсједник Борац м:тела: Једна плата играчима лијеже до петка

Душан Репија
Саша Кондић нови предсједник Борац м:тела: Једна плата играчима лијеже до петка

Бањалука - Нови предсједник Борац м:тела биће Саша Кондић, који је јуче добио повјерење свих чланова Управног одбора, па сада остаје само да делегати Скупштине клуба, чија ће сједница бити одржана крајем јануара 2019, потврде његов мандат.

Кондић је практично само промовисан на вишу позицију, јер је до сада био члан управе клуба, која је од јуче бројнија за четири члана - Ведрана Шкору, Владу Ђајића, Горана Селака и Жељка Шушка.

- Први задатак нам је да до петка исплатимо играчима једну плату. Момци су заслужили све похвале за одличну завршницу првог дијела сезоне и морамо им обезбиједити мирне и лијепе празнике. Други микрозадатак је да организујемо одлазак у Литванију на меч осмине финала Челенџ купа са Швијесом, за шта нам је потребно око 30.000 марака - рекао је Кондић.

Он је додао да ће Управни одбор у догледно вријеме бити проширен на 13 чланова, што ће бити могуће послије промјена Статута клуба које су у припреми. То би требало да обезбиједи стабилније функционисање великог система какав је Борац.

- Учинићемо све да више не улазимо у турбуленције, а за то нам је потребан већи број људи у управљачким структурама. Разговарао сам и са министарком спорта Соњом Давидовић која је саслушала наше проблеме и идеје и вјерујем да ћемо имати добру сарадњу - рекао је Кондић.

Без појачања током зиме

Бањалучани ће у други дио сезоне ући са истим играчким кадром.

- Задовољни смо завршницом полусезоне и немамо намјеру да било шта мијењамо. Атмосфера у екипи је одлична, тренер Мирко Микић се добро снашао, тако да ништа нећемо мијењати - рекао је Кондић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана