Роналдо: Перес ме није желио, гледао ме само као пословног партнера

Агенције
Роналдо: Перес ме није желио, гледао ме само као пословног партнера

Фудбалер Јувентуса Кристијано Роналдо први пут је јавно говорио о напуштању Реал Мадрида у летњем прелазном року.

Роналдо је послије девет веома успешних година отишао из Реала и прешао у Јуувентус, а истиче да је предсједник Флорентино Перес био један од главних разлога.

"Флорентино Перес ме је увијек гледао само као пословног партнера, све што ми је говорио није било из срца", рекао је Роналдо и наставио:

"Осјећао сам да ме у клубу, а посебно предсједник, нису гледали као на почетку. Предсједник ме је гледао као да му више нисам потребан", рекао је Португалац и додао да му је та "промјена става" пробудила размишљање да напусти Мадрид.

Португалац ће заувијек бити захвалан једном од највећих клубова на свијету.

"Остварио сам неке добре ствари у Мадриду, имао неке невјероватне моменте које ћу увијек памтити, са колегама који су ми веома вриједни. Памтим и навијачи, али мислим да је послије девет година тамо, било вријеме да промјеним клуб и наставим даље".

Његов трансфер у Торино поклопио се са одласком Зинедина Зидана који је дао оставку на мјесто тренера послије три узастопне титуле у Лиги шампиона.

"Одлазак Зидана није играо улогу у мојој одлуци, али је послије тога потврђена. У Јувентус нисам отишао због новца већ зато што су ме стварно жељели".

За крај интервјуа за магазине "Франс фудбал" осврнуо се и на своје шансе да поново добије Златну лопту.

"Нисам опсједнут Златном лоптом, али пошто сам један од најбољих у историји, мислим да сам је заслужио", закључио је Роналдо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана