Remi Slavije sa Mornarom

G.S.
Remi Slavije sa Mornarom

Bar - Fudbaleri Slavije u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama na Crnogorskom primorju igrali su neriješeno 0:0 sa domaćim prvoligašem Mornarom.

Bliži pobjedi bili su izabranici Veljka Dovedana, koji su stvorili tri zrele prilike a koje u gol nisu pretvorili Igor Radovanović, Darko Spalević i Almir Pliska.

- Ne možemo reći da je sve bilo odlično, ali ima pomaka u odnosu na prethodne mečeve. Ono što je važno je da nismo omogućili domaćinu ni jednu pravu priliku za pogodak. Pomjerili smo ih daleko od našeg gola i bili su nemoćni u ofanzivi. Mislim da smo na pravom putu da napravimo igru i pravi tim - rekao je prvi pomoćnik šefa stručnog štaba Slavije Veljka Dovedana Momčilo Stanić.

"Sokolovi" su meč počeli u sastavu: Mladen Lučić, Branislav Arsenijević, Marko  Ristić, Nemanja Kartal, Predrag Papaz, Nemanja Vejnović, Srđan Grujičić, Nemanja Bošković, Almir Pliska, Darko Spalević i Nemanja Pušara. U nastavku susreta zaigrali su još: Miloš Kubura, Marko Simović, Emir Zeba, Stefan Barić, Igor Radovanović, Demis Čomor, Aleksandar Pušara, Igor Krmar, Ljubiša Berjan, Bojan Marković, Dario Purić, Nikola Pupovac, Nikola Bjeloš i Bojan Taušan. Tako je stručni štab probao 25 od 27 igrača koji su otputovali na Crnogorsko primorje, a u ovom susretu priliku jedino nisu dobili Anel Rikalo i treći golman Fikret Karajbić.

- Igrali smo u nekim, za nas novim, formacijama i igrači su dobro reagovali na te promjene. Ima još dovoljno vremena da se sve to utegne i da spremni dočekamo prvu utakmicu drugog dijela šampionata. Čeka nas Olimpik u tom prvom kolu, a ovaj period u Baru moramo da iskoristimo da napravimo ono što smo planirali - dodao je Stanić.

Iskra

Naredni meč Slavija bi trebalo da igra protiv Iskre iz Danilovgrada. Meč je zakazan za četvrtak u Baru. Treba dodati da bez obzira na činjenicu da su imali utakmicu protiv Mornara, fudbaleri su radili jutarnji trening i taj ritam će se nastaviti sve vrijeme boravka u Baru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana