Радуљица у Бањалуци на тетовирању и кољеницама

Душан Репија
Радуљица у Бањалуци на тетовирању и кољеницама

Бањалука - Грађани Бањалуке јуче су имали прилику да у свом граду сретну једног од јунака похода кошаркаша Србије ка сребрној медаљи на Свјетском првенству у Шпанији, Мирослава Радуљицу.

Одлични центар је заједно са својим пријатељем и бившим репрезентативцем Марком Кешељом посјетио највећи град Српске како би сребро из Шпаније прославио са народом са ове стране Дрине, те урадио још једну тетоважу (жена са цигаретом) код тату мајстора Игора Пешића Педија, иначе његовог доброг пријатеља. Пошто је Пешић већ почео да му ради тетоважу, до кошаркаша нисмо успјели да дођемо, али је Пешић у паузи објаснио о чему се ради.

- Искрено, велика ми је част што је Мирослав у свој трци и гужви нашао времена да дође код мене у студио. Мислим да је ово шеста тетоважа коју му радим - рекао је Пешић.

Познати мајстор тетоважа, код којег су долазили и други кошаркаши попут Владимира Мицова и Дамира Маркоте, објаснио је како је дошло до њиховог првог сусрета.

- Упознали смо се посредством заједничког пријатеља Тодора Гаврића који је из Бањалуке, а тренутно живи у Београду. Тако је дошло до првог сусрета, а од тада се готово редовно чујемо. Били смо и код њега у Београду и имам само ријечи хвале за нашег аса. Респецт - рекао је Пешић.

Прије тетовирања Радуљица и Кешељ су посјетили једну бањалучку пивницу, а према ријечима конобара, били су потпуно опуштени.

- Сјели су и наручили пиће, чорбу, кобасице и кољенице. Могу да кажем да смо се сви одушевили њиме, потпуно је опуштен, расПоложен и обичан човјек, а оставио нам је и поприличан бакшиш. Чим је ушао, примијетио сам погледе знатижељних гостију и пролазника, који су га препознали - рекао је конобар који их је служио.

Шипово

Док смо чекали испред студија за тетовирање, поразговарали смо и са Марком Кешељом, који је наговијестио могућност да двојица кошаркаша посјете и Радуљичину дједовину.

- Можда и одемо у Прибељце уколико бака Роса обећа да ће нас дочекати са кајмаком. У противном, нећемо ићи - кроз смијех је рекао Кешељ.

- Не верујем да ћемо успети да стигнемо овај пут, дошли смо у Бањалуку да прославимо Радуљино сребро и да део радости поделимо са народом у Републици Српској - закључио је Кешељ озбиљнијим тоном.

Ништа о кошарци

Тату мајстор Игор Пешић истакао је да са Мирославом Радуљицом готово никада не прича о кошарци.

- Честитао сам му, наравно, на великом успјеху, али ту је завршена наша прича о кошарци. Углавном се шалимо, причамо о неким необавезним темама. С Мирославом је увијек весело, па тако и овај пут - рекао је Пешић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана