Radnik zahvalio Rakitiću

I. S.
Radnik zahvalio Rakitiću

Bijeljina - Semafor koji je Ivan Rakitić donirao fudbalskom klubu Radnik iz Bijeljine prvi put je proradio na utakmici između Radnika i Rudar Prijedora, koju je domaćin riješio u svoju kortist rezultatom 2:0.

Nakon što je završena montaža čelnici kluba pustili su u rad jedan od najmodernijih semafora u državi, a prve slike koje su se pojavile na njemu bile su Ivana Rakitića, fudbalera Barselone i predsjednika kluba iz Bijeljine Mladena Krstajića iz perioda kada su zajedno nastupali za njemački Šalke iz Gelzenkirhena. Poslije utakmice, osim rezultata, na semaforu je pisalo "Jedan je Ivan Rakitić, hvala". Evidentno je da uprava Radnika čini sve, što na terenu, što na infrastrukturnom planu, da poboljša uslove za praćenje utakmice, kako bi posjetioci imali što veći komfor prilikom dolaska na Gradski stadion.

- Dočekali smo ovaj trenutak kada je semafor konačno pušten u rad. Kao mnogo puta do sada zahvalio bih Ivanu Rakitiću na nesebičnoj pomoći u realizaciji ovog projekta, te Petru Steviću, mom i Ivanovom zajedničkom prijatelju koji je bio pokretač akcije - istakao je predsjednik Radnika Mladen Krstajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana