Радник захвалио Ракитићу

И. С.
Радник захвалио Ракитићу

Бијељина - Семафор који је Иван Ракитић донирао фудбалском клубу Радник из Бијељине први пут је прорадио на утакмици између Радника и Рудар Приједора, коју је домаћин ријешио у своју кортист резултатом 2:0.

Након што је завршена монтажа челници клуба пустили су у рад један од најмодернијих семафора у држави, а прве слике које су се појавиле на њему биле су Ивана Ракитића, фудбалера Барселоне и предсједника клуба из Бијељине Младена Крстајића из периода када су заједно наступали за њемачки Шалке из Гелзенкирхена. Послије утакмице, осим резултата, на семафору је писало "Један је Иван Ракитић, хвала". Евидентно је да управа Радника чини све, што на терену, што на инфраструктурном плану, да побољша услове за праћење утакмице, како би посјетиоци имали што већи комфор приликом доласка на Градски стадион.

- Дочекали смо овај тренутак када је семафор коначно пуштен у рад. Као много пута до сада захвалио бих Ивану Ракитићу на несебичној помоћи у реализацији овог пројекта, те Петру Стевићу, мом и Ивановом заједничком пријатељу који је био покретач акције - истакао је предсједник Радника Младен Крстајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана