Радник у суботу гост Партизана

Д. П.
Радник у суботу гост Партизана

Бијељина - Фудбалери Радника у суботу ће од 14 часова на стадиону Партизана одиграти пријатељски меч против "црно-бијелих", а утакмица ће бити одиграна без присуства гледалаца.

Ово је велика част и признање за Бијељинце који полако постају препознатљиви не само у БиХ, већ и у региону.

- Добили смо позив из Београда и то је још један, додатни плус за наш клуб и његову даљу афирмацију. Наспрам себе имаћемо квалитетног противника, истина без репрезентативаца, али и одличне услове да пружимо добру партију и стекнемо ново искуство - нагласио је шеф стручног штаба Радника Небојша Милошевић.

Баш као ни другопласирана екипа Суперлиге Србије, ни Бијељинци неће бити у најјачем саставу.

- Одраније су повређени Душан Мартиновић и Ненад Срећковић, а њима су се придружили Дамир Пецо и Немања Златковић. На повреде се жале и Станко Остојић и Дејан Јанковић, тако да ни њих двојица највероватније неће путовати за Београд. На списку неће бити ни Бесима Шербечића, који се налази на припремама са младом репрезентацијом БиХ - истакао је Милошевић.

Кормилар Бијељинаца поновио је да је циљ четврто мјесто у Премијер лиги БиХ.

- Објективно, далеко смо од Зрињског, Жељезничара и Сарајева и оптимално је да се дочепамо четврте позиције. Онда нам остаје да се надам да ће Сарајево или "Жељо" освојити Куп и да ће се Радник другу годину заредом дочепати Европе - додао је Милошевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана