Radnik nemoćan protiv Širokog

I. S.
Radnik nemoćan protiv Širokog

Ugljevik - Fudbaleri bijeljinskog Radnika doživjeli su poraz na otvaranju proljećne sezone pošto su kao domaćini u Ugljeviku izgubili od jesenjeg šampiona Širokog Brijega sa 1:2.

Poveli su Semberci u 15. minutu kada je poslije odličnog centaršuta iz kornera najsnalažljiviji u šesnaestercu gostiju bio Ranko Galešić i zatresao mrežu Antonija Solde. Bijeljinci su imali prednost samo 13 minuta kada je rezultat izjednačio najbolji akter susreta Santos Lago Vagner. Konačan rezultat postavio je Ivan Peko u 37. minutu.

- Ostaje nam da žalimo za propuštenim prilikama pogotovo u posljednjim trenucima utakmice kada Marko Obradović nije pogodio mrežu gostiju. Bez obzira na poraz u ovoj utakmici smo pokazali da se možemo nositi sa ekipama iz gornjeg dijela tabele. Iako je ovaj poraz neugodan i udaljava nas još više od opstanka, moramo podići glavu i nastaviti sa radom. Do kraja prvenstva ima još 14 kola i moramo da tražimo šansu da se što prije izvučemo iz opasne zone - rekao je prvotimac Radnika Samir Memišević.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana