Radnik iz Bijeljine poziva navijače da pomognu u čišćenju snijega s terena

klix.ba
Radnik iz Bijeljine poziva navijače da pomognu u čišćenju snijega s terena

FK Radnik Bijeljina je putem zvanične Facebook stranice pozvao simpatizere kluba da pomognu u čišćenju snijega s terena Gradskog stadiona kako bi spremno dočekali meč protiv Širokog Brijega koji je zakazan za danas od 14:30 sati.

Radnik i Široki se sastaju u okviru 21. kola Premijer lige BiH, a teren Gradskog stadiona još uvijek nije spreman za susret.


Ovo kolo je prvobitno bilo zakazano za proteklu srijedu, ali nakon lošeg nogometa kojem smo svjedočili prošlog vikenda u 20. kolu, a koji je prouzrokovan zbog zaleđenih terena prekrivenih snijegom, kao i zbog niskih temperatura, Nogometni savez BiH je donio odluku da se 21. kolo prolongira za ovu subotu.

Ipak, snijeg i led još uvijek stvaraju probleme određenim klubovima, a među takve klubove spada i Radnik.

"FK Radnik Bijeljina moli svoje simpatizere da ovog momenta, što je prije moguće, dođu na Gradski stadion (ponesite lopate) i pomognu našoj Tehničkoj službi i ostalim dobrovoljcima u čišćenju snijega i leda sa terena, kako bi teren bio na vrijeme očišćen i spreman za 14:30 sati i okršaj sa Širokim Brijegom", napisali su na Facebook stranici kluba.

Tim iz Bijeljine je vrlo blizu plasmana u Ligu za prvaka Premijer lige BiH nakon što je u proljetnom dijelu sezone osvojio bod na gostovanju protiv Sarajeva (0:0) te savladao Borac (3:0) na domaćem terenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana