Радник из Бијељине позива навијаче да помогну у чишћењу снијега с терена

klix.ba
Радник из Бијељине позива навијаче да помогну у чишћењу снијега с терена

ФК Радник Бијељина је путем званичне Фацебоок странице позвао симпатизере клуба да помогну у чишћењу снијега с терена Градског стадиона како би спремно дочекали меч против Широког Бријега који је заказан за данас од 14:30 сати.

Радник и Широки се састају у оквиру 21. кола Премијер лиге БиХ, а терен Градског стадиона још увијек није спреман за сусрет.


Ово коло је првобитно било заказано за протеклу сриједу, али након лошег ногомета којем смо свједочили прошлог викенда у 20. колу, а који је проузрокован због залеђених терена прекривених снијегом, као и због ниских температура, Ногометни савез БиХ је донио одлуку да се 21. коло пролонгира за ову суботу.

Ипак, снијег и лед још увијек стварају проблеме одређеним клубовима, а међу такве клубове спада и Радник.

"ФК Радник Бијељина моли своје симпатизере да овог момента, што је прије могуће, дођу на Градски стадион (понесите лопате) и помогну нашој Техничкој служби и осталим добровољцима у чишћењу снијега и леда са терена, како би терен био на вријеме очишћен и спреман за 14:30 сати и окршај са Широким Бријегом", написали су на Facebook страници клуба.

Тим из Бијељине је врло близу пласмана у Лигу за првака Премијер лиге БиХ након што је у прољетном дијелу сезоне освојио бод на гостовању против Сарајева (0:0) те савладао Борац (3:0) на домаћем терену.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана