Radnik i Krupa hoće da nastave seriju

Siniša Kotaraš
Radnik i Krupa hoće da nastave seriju

Bijeljina - Jedan od najzanimljivijih mečeva trećeg kola Premijer lige BiH odigraće u subotu u Bijeljini fudbaleri Radnika i Krupe.

Oba rivala su u prva dva kola imala identičan učinak, po četiri osvojena boda, a u derbi ulaze sa gotovo identičnim željama, da ostanu neporaženi i, po mogućnosti, da na svoj konto dodaju još tri boda.

- Naši međusobni susreti su uvijek bili kvalitetni i veoma često su gledaoci mogli da vide dosta golova. Očekujem i sada jednu dobru utakmicu, pa neka pobijedi ko bude bolji. Potrudićemo se da to budemo mi pa da na taj način nastavimo niz bez poraza u mečevima sa Krupom - kaže strateg Radnika Mladen Žižović.

Bijeljinci tvrde da su zadovoljni startom ove sezone, ali da ne namjeravaju da tu i stanu.

- Ništa nismo napravili ako sada stanemo jer bismo u tom slučaju prosuli sve ono dobro što smo do sada uradili. Pokušaćemo da ostvarimo pobjedu, ali nećemo da srljamo. Ipak, siguran sam da ćemo meč otvoriti ofanzivno. Sa druge strane, moramo da čuvamo i svoju mrežu jer Krupa ima sjajnu igru iz prekida i još bolju kontru - naglasio je Žižović.

Njihov rival, Krupa, u prva dva kola bila je domaćin Čeliku (3:1) i Širokom Brijegu (2:2), pa im je meč sa Radnikom prvo gostovanje.

- Prvo gostovanje, i to kod veoma teškog protivnika, ekipe koja je na svom terenu uvijek favorit. Istina, Radnik je u dobroj mjeri promijenio tim, ali uprkos tome, igra dobro, što je pokazao pobjedom nad Sarajevom te osvajanjem boda u Tuzli. Očigledno je da su u dobroj formi, ali nisu protivnik sa kojim ne možemo da igramo. Siguran sam da i mi imamo svoje šanse i vjerujem da možemo doći do gola koji bi nam omogućio da ostvarimo povoljan rezultat - istakao je Krunić.

Ono što je interesantno to je da su treneri dva rivala nekada bili saigrači u banjalučkom Borcu i da jedan prema drugom gaje veliko poštovanje, što garantuje dobru, ali i krajnje fer i korektnu igru na terenu.

Ostali parovi

U trećem kolu Premijer lige BiH sastaju se: subota: Radnik - Krupa (17 časova), Mladost - Tuzla siti (17.30), nedjelja: GOŠK - Zvijezda 09 (17.30), Sloboda - Sarajevo (19), Široki B. - Čelik (20.30), Željezničar - Zrinjski (21 čas).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana