Radmilović novi član Mladosti

M. Z.
Radmilović novi član Mladosti

Mrkonjić Grad - Novi član Košarkaškog kluba Mladost postao je Luka Radmilović koji je prošle sezone nosio dres Radnika iz Bijeljine.

Radmilović je visok 201 centimetar i igra na poziciji krilnog centra, a ugovor s njim potpisan je na nekoliko sezona, potvrdio je trener ekipe iz Mrkonjić Grada Goran Sladojević.

- I ove sezone nastavljamo istu klupsku politiku koju smo započeli prije nekoliko sezona, a to je da dovodimo talentovane igrače za koje vjerujemo da će napraviti dobru igračku karijeru. Shodno tome, doveli smo Radmilovića koji je popunio prazninu na poziciji krilnog centra, a prošle sezone nastupao je za Radnik. U suštini, prošlogodišnja ekipa osvježena je sa nekoliko novih igrača - izjavio je Sladojević.

Prije Radmilovića u Mladost su stigli Nemanja Knežević, Bogdan Riznić i Dejan Stupar. Od prošle sezone tu su ostali Vojin Svilar, Đorđe Aleksić, Miloš Tripković, Ninoslav Milošević, Dragan Đuranović, Zoran Stojčić i Njegoš Vidović. Status Obrada Tomića još nije poznat. Naime, on ima ugovor za iduću sezonu, ali je imao nekoliko ponuda i još nije jasno da li će napustiti ekipu ili ne. Interesovanje za njega pokazala je i Igokea, ali od tog transfera neće biti ništa. Početak priprema planiran je za idući ponedjeljak, 25. avgust. Bazični dio biće odrađen je na Balkani, dok će sa loptom raditi u dvorani.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana