Promocija dresova klubova iz regiona održana ispred GBT šopa

Dušan Repija
Promocija dresova klubova iz regiona održana ispred GBT šopa

Banjaluka - Promocija dresova klubova iz Republike Srpske, BiH, ali i Hrvatske održana je juče prvi put u Banjaluci ispred prodavnice kompanije GBT čiju odjeću i dresove nosi više od 1.000 sportskih klubova i organizacija u zemljama regiona, ali i šire.

Ova kompanija počela je da radi prije petnaestak godina kao mala porodična firma, ali se iz godine u godinu obim posla povećavao, pa je u posljednje četiri godine doživjela pravi bum. Dresove sa GBT znakom nose tri bivša evropska prvaka Rukometni klub Borac m:tel, te košarkaški klubovi Bosna i Split, što je svakako dokaz kvaliteta. U to se uvjerio i kapiten Igokee Vuk Radivojević.

- Zaista imam samo reči hvale. Tokom karijere nosio sam opremu mnogih svetskih poznatih brendova, ali mogu da kažem da GBT ništa ne zaostaje po kvalitetu, dizajnu i svemu ostalom - rekao je Radivojević.

Posebno zahvalni dresovi su se ispostavili za rukometne klubove, pa tako osim Borca u Premijer ligi BiH ove dresove nose rukometaši Dervente, Slavije, Konjuha, Zrinjskog, a uskoro i Vogošće.

- Ovo je treća godina da nosimo GBT dresove, i stvarno nismo imali problema sa opremom. Drago mi je da nosimo našu domaću marku - rekao je rukometaš Borca Srđan Mijatović.

Šop su svečano otvorili gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i pomoćnik ministra za porodicu omladinu i sport Dragan Jaćimović. Osim sportista, od juče i svi ostali građani Banjaluke, kao i turisti mogu da kupe dresove i obilježja omiljenog kluba, ali i ostale proizvode klupski nemarkirane. Pedesetak prisutnih sportista i sportskih radnika imali su priliku da pogledaju asortiman.

- Odlučili smo da napravimo kutke banjalučkih sportskih klubova i KK Igokea kako bi navijači po prvi put u našem gradu mogli da kupe dresove klubova za koje navijaju, ali i naših proizvoda za koje sportisti kažu da su kvalitetni - rekao je vlasnik kompanije GBT Duško Skakić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana