Prodaja stadiona šokirala igrače Rudara iz Ugljevika

D. P.
Prodaja stadiona šokirala igrače Rudara iz Ugljevika

Ugljevik - Prodaja Gradskog stadiona u Ugljeviku po svemu sudeći biće kobna za nekadašnjeg dvostrukog šampiona Republike Srpske, dvostruka osvajača Kupa RS i bivšeg premijerligaša Rudar, koji se takmiči u Trećoj ligi RS, grupa istok.

Naime, koji su još uvijek pod šokom zbog činjenice da su ostali bez stadiona nisu otputovali na meč 18. kola u Bratunac gdje je trebalo da igraju sa domaćim Bratstvom.

- Odmah poslije prodaje stadiona zatražili smo od komesara naše lige Jovice Đokića da odgodimo ovaj susret, jer igrači jednostavno nisu bili u stanju da igraju. Složio se da se meč prolongira, ali na to nisu pristali u Bratuncu. Nismo otputovali na gostovanje i šta će sada biti ne znamo - naglasio je Jovica Stevanović, sekretar Rudara koji poslije 17 utakmica zauzima posljednje mjesto sa samo devet bodova.

U narednom, 19. kolu u Ugljeviku bi trebalo da gostuje Partizan iz Donje Trnove, ali je neizvjesno da li će se ovaj susret odigrati.

- Naš sada već bivši stadion je već pretvoren u gradilište, a onaj prvi na kojem smo nekada igrali, odnosno na kojem smo postizali najveće uspjehe krajem prošlog vijeka nije licenciran za ovu sezonu. Iako je u uslovnom stanju, ne znamo da li će nam dozvoliti da na njemu igramo. Situacija je teška, ali se nadam da ćemo uspjeti da prvenstvo sportski privedemo kraju, iako je već sada jasno da ćemo se najvjerovatnije preseliti u niži rang - dodao je Stevanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana