Продаја стадиона шокирала играче Рудара из Угљевика

Д. П.
Продаја стадиона шокирала играче Рудара из Угљевика

Угљевик - Продаја Градског стадиона у Угљевику по свему судећи биће кобна за некадашњег двоструког шампиона Републике Српске, двострука освајача Купа РС и бившег премијерлигаша Рудар, који се такмичи у Трећој лиги РС, група исток.

Наиме, који су још увијек под шоком због чињенице да су остали без стадиона нису отпутовали на меч 18. кола у Братунац гдје је требало да играју са домаћим Братством.

- Одмах послије продаје стадиона затражили смо од комесара наше лиге Јовице Ђокића да одгодимо овај сусрет, јер играчи једноставно нису били у стању да играју. Сложио се да се меч пролонгира, али на то нису пристали у Братунцу. Нисмо отпутовали на гостовање и шта ће сада бити не знамо - нагласио је Јовица Стевановић, секретар Рудара који послије 17 утакмица заузима посљедње мјесто са само девет бодова.

У наредном, 19. колу у Угљевику би требало да гостује Партизан из Доње Трнове, али је неизвјесно да ли ће се овај сусрет одиграти.

- Наш сада већ бивши стадион је већ претворен у градилиште, а онај први на којем смо некада играли, односно на којем смо постизали највеће успјехе крајем прошлог вијека није лиценциран за ову сезону. Иако је у условном стању, не знамо да ли ће нам дозволити да на њему играмо. Ситуација је тешка, али се надам да ћемо успјети да првенство спортски приведемо крају, иако је већ сада јасно да ћемо се највјероватније преселити у нижи ранг - додао је Стевановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана