Приоритет - безбједност на утакмици између Борца и Крупе

Приоритет - безбједност на утакмици између Борца и Крупе 21.09.2017 14:08 | Срна

Бањалука - Полицијски службеници ће у оквиру своје надлежности предузети све што је неопходно да се предстојећа фудбалска утакмица између "Крупе" и "Борца", али и све друге утакмице одиграју у безбједном окружењу, рекао је начелник Полицијске управе Бањалука Жељко Спасојевић.

Спасојевић је након састанка са преставницима фудбалских клубова "Крупа" из Крупе на Врбасу и "Борца" из Бањалуке, који ће се у оквиру деветог кола Премијер лиге БиХ састати у недјељу, 24. септембра, у Крупи на Врбасу, изразио очекивање да ће и сви остали учесници у томе дати свој допринос.


Он је нагласио да је приоритет полиције безбједност свих учесника, како фудбалера тако и гледалаца.

Према његовим ријечима, безбједност на стадионима је и одговорност свих оних који учествују у организацији спортских манифестација и предуслов за све друго што фудбалска игра јесте и требало би да буде.

Спасојевић је, одговарајући на новинарско питање, оцијенио да ово "није утакмица високог ризика већ да би сви органи требало да предузму све из своје надлежности".

Спортски директор Фудбалског клуба "Крупа" Мирослав Балабан захвалио је Полицијској управи Бањалука на доброј сарадњи и коректном односу према навијачима и руковоству клуба.

Он је истакао да је ово локални дерби и да се очекује велики број навијача те их позвао да навијају спортски и фер те да бољи побиједи.

Спортски директор Фудбалског клуба "Борац" Дејан Лукендић је позвао навијаче да на ову утакмицу дођу у што већем броју, да подрже овај локални дербу, те да свако навија за свој клуб у спортској и фер атмосфери.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица