Predrag Zekanović, novajlija u dresu Zvijezde 09: Nadam se debiju protiv Slobode

Siniša Kotaraš
Predrag Zekanović, novajlija u dresu Zvijezde 09: Nadam se debiju protiv Slobode

Bijeljina - Doskorašnji prvotimac banjalučkog Borca Predrag Zekanović ovog ljeta postao je član novog premijerligaša Zvijezde 09 iz etno-sela Stanišići.

Nije bio u konkurenciji za debitantski nastup svog tima u najjačem rangu, jer nije imao pravo nastupa u prvom kolu. Ipak, i bez njega je Zvijezda 09 donijela bod sa gostovanja u Doboju kod Kaknja, gdje je sa domaćom Mladosti odigrala neriješeno, 0:0.

- Žao mi je što nisam bio u prilici da pomognem saigračima, ali su oni pokazali da mogu da se nose sa svima. Mladost je čvrsta ekipa, pogotovo na svom terenu, ali ovaj remi nije iznenađenje. Imamo odličan tim, ne bojimo se nikoga, igramo dobar fudbal i siguran sam u dobar plasman - istakao je Zekanović.

Kako sam kaže, uslovi u kojima rade fudbaleri Zvijezde 09 su za svaku pohvalu.

- Imamo zaista ekstra uslove i mislim da ih malo ko u BiH ima. Takođe, i trener Milan Đuričić je veliki stručnjak, sjajno radi svoj posao i ima zaista odličan odnos sa nama. Na meni je da dobrim radom pokušam da se izborim za mjesto lijevog beka, gdje mi je konkurencija Mile Filipović. On je mnogo duže od mene tu, imamo dobar odnos, radimo dobro i ne ljutim se što trenutno ima prednost. Nadam se, takođe, da ću uskoro dobiti priliku da se dokažem. Volio bih da to bude već u narednom susretu, ali mi je jasno da se tim koji igra dobro ne mijenja tek tako - rekao je Zekanović.

U narednom kolu Zvijezda 09 će u Ugljeviku, na tamošnjem stadionu, dočekati Slobodu iz Tuzle.

- Moram kao prvo da kažem da je nekadašnji stadion Rudara tip-top sređen i da je prava milina igrati na njemu. Što se tiče duela sa Slobodom, očekujem tvrdu i mušku utakmicu, u kojoj smo ipak mi blagi favoriti. Kod kuće, pred svojim navijačima, očekujemo pobjedu, istorijsku za Zvijezdu 09 - optimista je mladi Banjalučanin.

Predragović

Ovog ljeta u redove tima iz etno-sela Stanišići došao je još jedan bivši fudbaler Borca Fedor Predragović.

- Zaista mi je drago što je i on ovdje, jer se dugo znamo, iako je on dvije godine stariji od mene. Naravno da se nas dvojica trenutno najviše družimo, što pomaže da ovaj početak i promjenu sredine što lakše prebrodim - naglasio je Zekanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana