Предраг Зекановић, новајлија у дресу Звијезде 09: Надам се дебију против Слободе

Синиша Котараш
Предраг Зекановић, новајлија у дресу Звијезде 09: Надам се дебију против Слободе

Бијељина - Доскорашњи првотимац бањалучког Борца Предраг Зекановић овог љета постао је члан новог премијерлигаша Звијезде 09 из етно-села Станишићи.

Није био у конкуренцији за дебитантски наступ свог тима у најјачем рангу, јер није имао право наступа у првом колу. Ипак, и без њега је Звијезда 09 донијела бод са гостовања у Добоју код Какња, гдје је са домаћом Младости одиграла неријешено, 0:0.

- Жао ми је што нисам био у прилици да помогнем саиграчима, али су они показали да могу да се носе са свима. Младост је чврста екипа, поготово на свом терену, али овај реми није изненађење. Имамо одличан тим, не бојимо се никога, играмо добар фудбал и сигуран сам у добар пласман - истакао је Зекановић.

Како сам каже, услови у којима раде фудбалери Звијезде 09 су за сваку похвалу.

- Имамо заиста екстра услове и мислим да их мало ко у БиХ има. Такође, и тренер Милан Ђуричић је велики стручњак, сјајно ради свој посао и има заиста одличан однос са нама. На мени је да добрим радом покушам да се изборим за мјесто лијевог бека, гдје ми је конкуренција Миле Филиповић. Он је много дуже од мене ту, имамо добар однос, радимо добро и не љутим се што тренутно има предност. Надам се, такође, да ћу ускоро добити прилику да се докажем. Волио бих да то буде већ у наредном сусрету, али ми је јасно да се тим који игра добро не мијења тек тако - рекао је Зекановић.

У наредном колу Звијезда 09 ће у Угљевику, на тамошњем стадиону, дочекати Слободу из Тузле.

- Морам као прво да кажем да је некадашњи стадион Рудара тип-топ сређен и да је права милина играти на њему. Што се тиче дуела са Слободом, очекујем тврду и мушку утакмицу, у којој смо ипак ми благи фаворити. Код куће, пред својим навијачима, очекујемо побједу, историјску за Звијезду 09 - оптимиста је млади Бањалучанин.

Предраговић

Овог љета у редове тима из етно-села Станишићи дошао је још један бивши фудбалер Борца Федор Предраговић.

- Заиста ми је драго што је и он овдје, јер се дуго знамо, иако је он двије године старији од мене. Наравно да се нас двојица тренутно највише дружимо, што помаже да овај почетак и промјену средине што лакше пребродим - нагласио је Зекановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана