Poznati polufinalisti kotorvaroškog turnira

D. K.
Poznati polufinalisti kotorvaroškog turnira

Kotor Varoš - Branilac titule pekara "Obeliks", SOZ,pekara "Aleksa" i PDP boriće se za trofej na ovogodišnjem truniru u malom fudbalu u Kotor Varošu.

U polufinalu, koje se igra sutra, sastaju se pekara "Aleksa" – SOZ i pekara "Obeliks" – PDP.

U prvom četvrtfinalnom susretu o pobjedniku su odlučivali sedmerci. SOZ i "Milež gradnja" su u regularnom dijelu odigrali 1:1, a u izvođenju sedmeraca bolji su bili Banjalučani i slavili sa 3:2.

Ekipa pekare "Aleksa" iz Kneževa, inače ljubimci kotorvaroške publike, je naišla na žestok otpor ekipe kafe bar "Dionis", a jedan gol je bio dovoljan za prolaz u narednu rundu takmičenja. Rival će im biti PDP Kotor Varoš, koji je sa ubjedljivih 3:0 savladao ekipu "Naša kafanica".

Prošlogodišnji pobjednik pekara "Obeliks" je ostvarila najuvjerljiviji trijumf i sa 3:0 slavila protiv ekipe "Dado". Nema sumnje da uloga favorita pripada njima, jer su u dosadašnjem toku turnira pokazali najviše.

Igralište Radničkog univerziteta je bilo premalo da primi sve ljubitelje malog fudbala tokom četvrtfinalne večeri, koja je ponudila pregršt uzbuđenja, vrhunskih poteza i svega onog što ovu igru čini posebnom.

Včeras su na programu mečevi četvrtfinala u kategoriji preduzeća i javnih ustanova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana