Посушје одустало од такмичења у Лиги БиХ

М. З.
Посушје одустало од такмичења у Лиги БиХ

Бањалука - Кошаркашки клуб Посушје одустао је од такмичења у Лиги БиХ, а према ријечима тренера Тихомира Мустапића одлука о иступању донесена је у четвртак.

- Службено смо одустали од такмичења и ту одлуку донијела је управа клуба. Они су истакли да је то урађено највише због организационих проблема мада нам финансије нису проблем - рекао је Мустапић.

Сходно томе утакмица другог кола Лиге БиХ у којој би Посушје угостило Младост из Мркоњић Града не би требало да се игра.

- Све што смо чули за сада је незванично и нико нас из Савеза није обавијестио да је Посушје одустало. С обзиром на ми се спремамо за тај сусрет као да ће се играти, али исто тако чекамо одговор КС БиХ - изјавио је тренер Мркоњићана Горан Сладојевић.

Комесар такмичења Лиге БиХ Јадран Ласетовић изјавио је да још увијек није ништа званично добио тако да не може да коментарише ништа у вези са Посушјем. У том случају Лига би бројала 12 клубова, а у сваком колу била би слободна по два тима. Парови другог кола, субота: Босна Ројал - Какањ (18), Варда ХЕ - Челик (19.30), Хео - Зрињски (20), Леотар - Грађански (20). Недјеља: Посушје - Младост (20). Слобода - Широки (играно у петак). Слободна је екипа Спарса.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана