Pobjeda protiv Čelika vratila osmijeh na lice fudbalerima Krupe

Darko Pašagić
Pobjeda protiv Čelika vratila osmijeh na lice fudbalerima Krupe

Banjaluka - Prva prvenstvena pobjeda ove sezone vratila je osmijeh na lice fudbalerima i stručnom štabu Krupe, koji su u prvih pet kola osvojili šest bodova.

Poslije tri startna remija uslijedio je poraz od Zrinjskog u Mostaru, a onda minimalna, ali zlata vrijedna pobjeda nad Čelikom.

- Kada se u obzir uzme da smo tri puta gostovali u prvih pet kola, onda bodovnim saldom moramo biti prilično zadovoljni, mada bi bilo još idealnije da smo savladali u trećem kolu tuzlansku Slobodu na našem terenu - naglasio je šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević.

Ono što stratega tima iz Krupe na Vrbasu još muči je slaba efikasnost njegovog tima, koji je u prvih 450 minuta postigao samo dva pogotka.

- Pomalo je nevjerovatno koliko stvaramo prilika, ali lopta jednostavno neće u gol. Eto, u duelu protiv Čelika šansa za šansom i onda zamalo da ostanemo bez bodova, ali, na sreću, gosti nisu uspjeli realizovati penal, a mi kasnije jesmo. Nadam se da će stvari doći na svoje mjesto, a ova pobjeda mogla bi biti prekretnica i na tom polju - nastavio je Starčević.

Novi član Krupe postao je desni bek Saša Nikodijević, koji je posljednji angažman imao u Metalcu iz Gornjeg Milanovca. Riječ je o iskusnom igraču, koji je 16. jula napunio 30 godina, a prije je nosio dres Jedinstva iz Užica i Jagodine iz Svetozareva.

- Morali smo da se pojačamo na toj poziciji, jer imamo samo Kerima Palića. Nikodijević nema pravo nastupa jer još nije dobio dozvolu za rad, ali očekujem da se to desi ako ne ove sedmice, onda sigurno tokom reprezentativne pauze - naglasio je Starčević.

GOŠK naredni rival

Njegovi izabranici u narednom kolu u nedjelju od 17 časova gostuju kod povratnika u elitu GOŠK-a iz Gabele.

- Pobijedili su Široki Brijeg na svom terenu, savladali Sarajevo na "Koševu" i samim tim pokazali da su tvrd orah. Ipak, i dalje smatram da su ekipa sa kojom se možemo ravnopravno nositi. To znači da putujemo na gostovanje sa željom da osvojimo bod ili tri - dodao je Starčević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana