Побједа против Челика вратила осмијех на лице фудбалерима Крупе

Дарко Пашагић
Побједа против Челика вратила осмијех на лице фудбалерима Крупе

Бањалука - Прва првенствена побједа ове сезоне вратила је осмијех на лице фудбалерима и стручном штабу Крупе, који су у првих пет кола освојили шест бодова.

Послије три стартна ремија услиједио је пораз од Зрињског у Мостару, а онда минимална, али злата вриједна побједа над Челиком.

- Када се у обзир узме да смо три пута гостовали у првих пет кола, онда бодовним салдом морамо бити прилично задовољни, мада би било још идеалније да смо савладали у трећем колу тузланску Слободу на нашем терену - нагласио је шеф стручног штаба Крупе Слободан Старчевић.

Оно што стратега тима из Крупе на Врбасу још мучи је слаба ефикасност његовог тима, који је у првих 450 минута постигао само два поготка.

- Помало је невјероватно колико стварамо прилика, али лопта једноставно неће у гол. Ето, у дуелу против Челика шанса за шансом и онда замало да останемо без бодова, али, на срећу, гости нису успјели реализовати пенал, а ми касније јесмо. Надам се да ће ствари доћи на своје мјесто, а ова побједа могла би бити прекретница и на том пољу - наставио је Старчевић.

Нови члан Крупе постао је десни бек Саша Никодијевић, који је посљедњи ангажман имао у Металцу из Горњег Милановца. Ријеч је о искусном играчу, који је 16. јула напунио 30 година, а прије је носио дрес Јединства из Ужица и Јагодине из Светозарева.

- Морали смо да се појачамо на тој позицији, јер имамо само Керима Палића. Никодијевић нема право наступа јер још није добио дозволу за рад, али очекујем да се то деси ако не ове седмице, онда сигурно током репрезентативне паузе - нагласио је Старчевић.

ГОШК наредни ривал

Његови изабраници у наредном колу у недјељу од 17 часова гостују код повратника у елиту ГОШК-а из Габеле.

- Побиједили су Широки Бријег на свом терену, савладали Сарајево на "Кошеву" и самим тим показали да су тврд орах. Ипак, и даље сматрам да су екипа са којом се можемо равноправно носити. То значи да путујемо на гостовање са жељом да освојимо бод или три - додао је Старчевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана