Pobjeda Marjanovića

D. P.
Pobjeda Marjanovića

Banjaluka - Član Kik-boks kluba "Draženko Ninić" Denis Marjanović zabilježio je još jednu pobjedu na profesionalnom ringu, pošto je na reviji "Fajt-najt" u Zagrebu savladao Nikolu Stošića iz Srbije.

- Bio je ovo meč u disciplini "K-1" u kategoriji do 86 kilograma, a kao što je poznato, Stošić je višestruki profesionalni prvak Srbije, osvajač Svjetskog kupa i stalni reprezentativac. Zbog toga nisam htio ništa da rizikujem i sa dosta opreza sam ušao u ovaj duel. Bila je to veoma neizvjesna borba u kojoj sam, ipak, za nijansu bio bolji i zasluženo sam došao do pobjede. A da se radilo o zaista kvalitetnom meču potvrđuje činjenica da je proglašen za borbu večeri - naglasio je Marjanović.

Svjetski profesionalni prvak u verziji Svjetske kik-bokserske unije (WKU) ima ambiciozne planove u 2014. godini.

- U martu imam meč za odbranu titule svjetskog prvaka. Postoji ponuda i da nastupim u Fajnal-fajt čempionšipu (FFC). Jedno je sigurno da će jedna od revija iz programa FFC-a biti održana početkom februara u Sarajevu i da ću na njoj nastupiti. Sve u svemu, vjerujem da ću i u idućoj godini nastaviti sa uspjesima - dodao je Marjanović.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana