Petrović komandant odbrane rudara

N. Đ.
Petrović komandant odbrane rudara

Prijedor - Za mladi sastav Rudar Prijedora mnogo znači iskustvo Novice Petrovića, koji je, iako ima samo 27 godina, najstariji prvotimac i komandant odbrane "rudara".

Petrović je igrački sazrio, a uz njega u tandemu na poziciji štopera sve bolje partije pruža i Dušan Milinković. U posljednjem kolu Prve lige RS Rudar Prijedor je remizirao sa Tekstilac Kortom (1:1), ali i dalje prati lidera banjalučkog Borca za kojim zaostaje tri boda.

- Ostaje veliki žal što protiv Dervenćana nismo osvojili cijeli plijen i primakli se Banjalučanima na samo bod zaostatka. Ne bih da griješim dušu, posebno ne da omalovažim remi izabranika Bojana Magazina, ali pomalo nas gotovo u svim utakmicama i sudije malo koče. Preostaje da se do kraja prvenstva, kao i protiv svih rivala, borimo i sa tom činjenicom - kazao je Petrović.

On je među "rudare" sa Sane stigao iz zvorničke Drine, čiji je dres nosio prošle sezone, a sa optimizmom iščekuje naredno iskušenje gdje na Gradski stadion u subotu stiže Slavija iz Istočnog Sarajeva.

- Nadam se da ćemo pobijediti Slaviju, prije svega jer vjerujem u nas i naše mogućnosti. Pokazali smo do sada da igramo najljepši fudbal u ligi, ali poštujemo svakog protivnika, pa tako i "sokolove". Nama je bitno samo da mi budemo na nivou, i ako budemo pružili maksimum, dolazi do izražaja naš kvalitet, a tada nema bojazni da će i rezultat biti pozitivan - zaključio je Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana